شماره دانشپذیری :

کلیه اخبار

معرفی بسته کمک آموزشی MBA موسسه آموزش عالی آزاد مبین

1392/12/25
موسسه آموزش عالی آزاد مبین به عنوان اولین و قویترین مرکز تخصصی ارائه دهنده بسته های آموزشی فراگیر پیام نور در ایران، به منظور ارتقاء سطح علمی دانشپذیران در رشته MBA   ، بسته  جدید آموزشی را مطابق با آخرین تغییرات منابع دانشگاه پیام نور ، با مشخصات زیر جهت ارائه به دانش پذیران تدوین و تولید نموده است :

1-   کتب کمک درسی
در این کتابها مفاهیم درسی به صورت کاملاً طبقه شده و مفهومی همراه با کلیه نکات تستی و در ادامه سوالات تالیفی و تست های سال های گذشته آزمون های گذشته فراگیر دانشگاه پیام نور ارائه گردیده است.

الف - کتاب کمک آموزشی مبانی سازمان و مدیریت ( براساس کتاب علی رضائیان )
مولف: امیرحسین یزدان پرست

ب - کتاب کمک آموزشی تئوری های سازمان ( ساختار و طرح سازمانی ) - ( براساس کتاب استیون رابینز - ترجمه سیدمهدی الوانی و حسن دانایی فرد )
مولف : امیرحسین یزدان پرست

ج - کتاب کمک آموزشی مدیریت استراتژیک پیشرفته ( براساس کتاب رضا رسولی و علی صالحی )
مولف:علی فراهانی برزآبادی

د - کتاب کمک آموزشی زبان تخصصی MBA ( براساس کتاب میرزا حسن حسینی و جنابی )
مولف : نوید ملائی

ه - کتاب کمک آموزشی گرامر زبان انگلیسی
مولف : سید اباذر نورحسینی

2 - کتاب بانک سوالات ادوار گذشته دانشگاه پیام نور رشته MBA
دغدغه هميشگي دانش پذيران دوره هاي فراگير پيام نور، در اختيار داشتن نمونه سوالات سنوات قبل اين آزمون و پاسخنامه تشريحي آنهاست.
در پاسخ به اين نياز، اساتید موسسه آموزش عالی آزاد مبین نمونه سوالات سنوات اخير آزمون دوره هاي فراگير رشته MBA را همراه با پاسخنامه تشريحي  و بودجه بندی سوالات تالیف نموده اند.

3 - دفترچه مشاوره تخصصی
با نظر سنجی از داوطلبان و درک نیاز آنها به آشنایی هرچه بیشتر با رشته های تحصیلی، موسسه آموزش عالی آزاد مبین دفترچه مشاوره تخصصی رشته MBA را به چاپ رسانده و در اختیار دانش پذیران خود قرار می دهد.

این دفترچه شامل :
معرفی رشته MBA ، بازار کار ، اهداف شغلی ، چارت درسی ، منابع درسی ، واحدهای ارائه دهنده ، معرفی دپارتمان اساتید ، نحوه پذیرش ، معافیت سربازی ، انتخاب واحد ، معادل سازی ، مهمان شدن ، تاریخ آزمون ، نحوه محاسبه معدل (تراز) داوطلب ، حداقل معدل لازم برای قبولی در شهر ، فرق بین نظام آموزش محور و پژوهش محورو ... می باشد.

4 - آزمون های شبیه سازی شده
يکي ديگر از خدمات انحصاری موسسه آموزش عالی آزاد مبین برگزاري آزمون هاي شبيه سازي شده منظم به شيوه آزمون فراگير پيام نور است. اين آزمون ها در 3 مرحله و به صورت طبقه بندی شده انجام و کاملاً بر اساس استانداردهاي آزمون فراگير پيام نور است و اجراي آن در محيط های استاندارد دانشگاهي و نرم افزار آزمون ساز موسسه آموزش عالی آزاد مبین انجام مي گيرد. ازديگرخصوصيات آن مي توان به موارد زيراشاره کرد:

الف - طراحي سوالات توسط اعضا هيئت علمی دانشگاه ها
ب- داوطلبانی که به هر صورت قادر به حضور در سر جلسه اين آزمون هانيستند از جمله داوطلبان شهرستاني که در محل اقامت آنها مرکز مجازي براي برگزاري اين آزمون هاوجودندارد،مي توانند از نرم افزار برگزاري اينترنتي آزمون  موسسه آموزش عالی آزاد مبین که براساس آخرين استانداردهای جهاني طراحي شده و منحصراً در اختيار داوطلبان اين مرکز قرار دارد، استفاده نمايند.
ج - مهمترين ويژگي اين آزمون ها ، سيستم عملکرد آناليز و يا بررسي نتايج دقيق آن براساس آناليز هزاران کارنامه سنوات گذشته و صدور کارنامه کامپيوتری مي باشد. سيستم تصحيح اين آزمون ها،توسط کارشناسان برجسته موسسه آموزش عالی آزاد مبین طراحي گرديده وعلاوه بر محاسبـه معدل داوطلب (تراز) که به کمک فرمول خاص محاسبه معـدل دوره هاي فراگير انجام مي شود،اين امکان رافراهم ميآورد تا امکان قبولي داوطلب را در رشته و شهر دلخواه خود بدست آورد.
توجه: نحوه محاسبه معدل آزمون فراگير دانشگاه پيام نور و همچنين حداقل معدل لازم براي قبولي در رشته ها و شهرهاي مختلف توسط کارشناسان ومتخصصين اين مرکز استخراج شده و تنها در اختيار اين مرکز قرار دارد. لذا برگزاري آزمون هاي شبيه سازي شده نيز که وابستگي به محاسبه نتايج داوطلبان به صورت صحيح دارد، منحصراً توسط مراکز تحت پوشش موسسه آموزش عالی آزاد مبین انجام می شود.
د - در پايان تمامي آزمون ها، پاسخنامه کاملاً تشريحي با ذکر شماره صفحه کتاب مرجع به داوطلبان ارائه مي گرددتا علاوه بر دريافت پاسخ ها،پاسخ های نادرست ونزده سوالات خود را آناليز کرده و با مراجعه به منابع آزمون نقاط ضعف خود را بر طرف نمايند.

نرم افزار آزمون ساز مبین                     صفحه آناليز عملکرد آزمون ساز مبين

5 - نرم افزار همراه کارت آموزش زبان تخصصی MBA مبین
نرم افزار همراه کارت آموزش زبان، محصول جدید موسسه آموزش عالی آزاد مبین است که ویژه تلفن های همراهی است که از سیستم عامل اندروید پشتیبانی می کنند. این نرم افزار به شما کمک می کند در هر زمانی روی تلفن همراه خود به مرور لغات زبان بپردازید و با شمردن پاسخ های درست و نادرست، میزان عملکردتان را بسنجید.

نرم افزار اندروید همراه کارت

محتوای این نرم افزار شامل لغات زبان تخصصی رشته MBA ، برای شرکت در آزمون فراگیر پیام نوراست.
از قابلیت های این نرم افزار می توان به قابلیت ذخیره لغاتی که به آنها اشتباه پاسخ داده اید، اشاره کرد که می توانید در فرصت های دیگر آنها را دوباره مرور کنید. همچنین قابلیت جستجو بین لغات و سیستم فلش کارت هم از دیگر قابلیت های این نرم افزار است.

جهت کسب اطلاعات بیشتر  می توانید به موسسه آموزش عالی آزاد مبین به آدرس : تهران - بالاتر از میدان ولی عصر - جنب سینما آفریقا - کوچه رهبان - پلاک 5  مراجعه  یا با شماره روابط عمومی 82155  تماس حاصل نمائید.

طراحی سایت : گروه وبین